maanantai 3. maaliskuuta 2014

Rolltop reppu nro 2

Tein tyttökaverille repun. Ideana oli tehdä yksinkertainen laukku, jossa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin. Yksinkertaistaminen ei ole ihan yksinkertaista, mutta lopputulos on mielestäni erityinen. 


handmade roll top backpack for girl



Materiaali on punaista 300 den conduraa. Koska condura kestää kulutusta, pystyin käyttämään sopivan ohutta kangasta. Lisäksi kankaassa on pinnoitus, josta on iloa kannettaessa läppäriä sateella. Innostuin kankaasta ja suunnittelin siitä repun. Sopivan punaiset hihnat löytyivät rautakaupan sidontaliinoista. 


handmade roll top backpack for girl

Vaikutteita olen saanut pyöräilyrepuista, mutta tätä voi käyttää hiihtämisessäkin. Monipuolista. Olkaimet ovat muotoiltu mittatilauksena, jolloin myös hiihtäminen onnistuu. Vaikka viilekkiden tekeminen on tympeintä näpertämistä, niissä saavutetaan suurimmat itse tekemisen edut. 


handmade roll top backpack inside and laptop pocket.

Koska repussa haettiin pelkistettyä ulkonäköä, lisäsin härpäkkeet sisälle. Repun sisällä on tasku pehmikkeelle, järjestelytasku selänpuolella ja irroitettava läppäritasku. Läppäritasku  kiinnittyy kahdella tikapuusoljella. Solkikiinnitys tapahtuu nopeasti ja soljet eivät häiritse kun läppäri ei ole paikalla. 

Yhteenvetona tämä onnistui hyvin. Toisaalta ompelin tätä kauan. Yksityiskohtien hiominen vei aikaa. Esimerkiksi etutaskun vetoketjun ompelin kolmesti. Lopussa kiitos seisoo ja ei minulla ole kiire. 

Handmade cycling roll top backpack

handmade roll top backpack for girl. Traveling in Tallinn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti